EM-technológia:
Manju (NCI: AQUA) - zöld papaya, rizskorpa, barnarizs és barna moszat egyedülálló fermentált kombinációja Okinawából
Gyógynövénykivonatok - a bioemsan kozmetikumok különleges gyengédségét és hatékonyságát a gondosan válogatott gyógynövények és az effektív mikroorganizmusok harmóniája adja
Manju tengeri só (INCI: SALES) - különösen értékes, természetes baktériumölő hatású, ásványi anyagokban gazdag só, amely a bőr vízháztartását is képes támogatni
További, a bioemsan kozmetikumok készítése során felhasznált anyagok (a teljesség igénye nélkül):
Avokádó olaj (INCI: PERSEA GRATISSIMA)
Argánolaj (INCI: ARGANIA SPINOSA OIL)
Ligetszépe olaj (INCI: OENOTHERA BIENNIS OIL)
Olívaolaj (INCI: Olea OLEA EUROPAEA OIL)
Thistle olaj (INCI: Carthamus)
Cannabis olaj (INCI: Cannabis sativa OIL)
Orbáncfű olaj (INCI: Hypericum perforatum)
Jojobaolaj (INCI: Buxus chinensis) - folyékony viaszt
Kókusz olaj / zsír (INCI: COCOS nucifera)
Arany öröm olaj (INCI: Magvas gomborka OIL)
Mandula olaj (INCI: Prunus dulcis)
Pálmamagbélolaj (INCI: Olajpálma OIL)
Olívaolaj (INCI: Olea OIL)
Ricinusolaj (INCI: Ricinus communis)
Homoktövis-hús- és mag olaj (INCI: Európai homoktövis)
Shea vaj (INCI: Butyrospermum PARKII)
A kakaóvaj (INCI: Theobroma cacao)
Mango vaj (INCI: Mangifera INDICA mag vaj)
Lanolin (INCI: lanolin)
Lecitin, természetes (INCI: lecitin)
Természetes emulgeálószer (INCI: Cetearyl glükozid (és) cetearil-alkohol)
Méhviasz (INCI: CERA ALBA)
Emulgeálószer olívaolaj (INCI: Cetearyl OLIVATE (és) SZORBITÁN OLIVATE)
Narancsvirág vízzel (INCI: Citrus aurantium)
Kamilla hidroszólt (INCI: Chamomilla recutita)
Lavender hydrosol (INCI: Lavandula angustifolia)
Borsmenta párlat (INCI: MENTHA piperita)
Rose virág víz (INCI: ROSA damascena virág víz)
Rosemary párlat (INCI: Rosmarinus officinalis)
Witch Hazel hidroszólt (INCI: Hamamelis virginiana)
Aloe vera gél (INCI: Aloe barbadensis)
Szorbit (INCI: szorbit)
Természetes glicerin (INCI: glicerint)
Aciiglutamát (INCI: DISODIUM kokoii glutamát)
Coco glükozid (INCI: Coco glükozid)
Veronica (INCI: HERBA VERONICAE)
Édesgyökér (INCI: Orvosi ziliz)
Ginkgo levelek (INCI: Ginkgo biloba)
Íriszgyökér (INCI: IRIS germanica)
Roman kamilla (INCI: ANTHEMIS NOBILIS kivonat)
Bojtorjángyökér (INCI: Arctium lappa)
Levendula (INCI: Lavandula angustifolia)
Hárs (INCI: Hársfavirág)
Melissa (INCI: Melissa officinalis)
Korall kalcium (INCI: myrrha kivonat)
Neem kéreg (INCI: MELIA Azadirirachta)
Borsmenta (INCI: MENTHA piperita)
Propolisz kivonat (INCI: PROPOLIS)
Ratanhia root (INCI: Krameria triandra kivonat)
Marigold (INCI: Calendula officinalis)
Rosemary (INCI: Rosmarinus officinalis)
Vadgesztenye (INCI: hippocastanum kivonat)
Red szőlőlevél (INCI: a Vitis vinifera levél kivonat)
Sage (INCI: Salvia officinalis)
Mezei zsurló (INCI: Mezei zsurló kivonat)
Édesgyökér (INCI: Igazi édesgyökér)
Illatok - illóolajok (INCI: aroma)
Krétapor (INCI: Kréta)
Kerámia por (INCI: corallina officinalis)
Pongamia kivonat (INCI: PONGAMOL)
Kősó (INCI: SALES)
Klorofill (INCI: CI 75810)
Citromsav (INCI: citromsav)
Hialuronsav (INCI: a nátrium-hialuronát)
Stevia (INCI: Stevia rebaudiana LEAF / STEM kivonat)
Sárga agyag (INCI: illit)
Szerves etil-alkohol (INCI: ALKOHOL)
Szorbinsav (INCI: szorbinsav)
Kálium-szorbát (INCI: kálium szorbát)
Természetes E-vitamin (INCI: tokoferol)
Xanthan (INCI: XANTÁNGUMI)