Összetevők - mi micsoda?

EM-technológia:

Manju (NCI: AQUA) - zöld papaya, rizskorpa, barnarizs és barna moszat egyedülálló fermentált kombinációja Okinawából

Gyógynövénykivonatok - a bioemsan kozmetikumok különleges gyengédségét és hatékonyságát a gondosan válogatott gyógynövények és az effektív mikroorganizmusok harmóniája adja

Manju tengeri só (INCI: SALES) - különösen értékes, természetes baktériumölő hatású, ásványi anyagokban gazdag só, amely a bőr vízháztartását is képes támogatni

 

További, a bioemsan kozmetikumok készítése során felhasznált anyagok (a teljesség igénye nélkül):

Avokádó olaj (INCI: PERSEA GRATISSIMA)

Argánolaj (INCI: ARGANIA SPINOSA OIL)

Ligetszépe olaj (INCI: OENOTHERA BIENNIS OIL)

Olívaolaj (INCI: Olea OLEA EUROPAEA OIL)

Thistle olaj (INCI: Carthamus)

Cannabis olaj (INCI: Cannabis sativa OIL)

Orbáncfű olaj (INCI: Hypericum perforatum)

Jojobaolaj (INCI: Buxus chinensis) - folyékony viaszt

Kókusz olaj / zsír (INCI: COCOS nucifera)

Arany öröm olaj (INCI: Magvas gomborka OIL)

Mandula olaj (INCI: Prunus dulcis)

Pálmamagbélolaj (INCI: Olajpálma OIL)

Olívaolaj (INCI: Olea OIL)

Ricinusolaj (INCI: Ricinus communis)

Homoktövis-hús- és mag olaj (INCI: Európai homoktövis)

Shea vaj (INCI: Butyrospermum PARKII)

A kakaóvaj (INCI: Theobroma cacao)

Mango vaj (INCI: Mangifera INDICA mag vaj)

Lanolin (INCI: lanolin)

Lecitin, természetes (INCI: lecitin)

Természetes emulgeálószer (INCI: Cetearyl glükozid (és) cetearil-alkohol)

Méhviasz (INCI: CERA ALBA)

Emulgeálószer olívaolaj (INCI: Cetearyl OLIVATE (és) SZORBITÁN OLIVATE)

Narancsvirág vízzel (INCI: Citrus aurantium)

Kamilla hidroszólt (INCI: Chamomilla recutita)

Lavender hydrosol (INCI: Lavandula angustifolia)

Borsmenta párlat (INCI: MENTHA piperita)

Rose virág víz (INCI: ROSA damascena virág víz)

Rosemary párlat (INCI: Rosmarinus officinalis)

Witch Hazel hidroszólt (INCI: Hamamelis virginiana)

Aloe vera gél (INCI: Aloe barbadensis)

Szorbit (INCI: szorbit)

Természetes glicerin (INCI: glicerint)

Aciiglutamát (INCI: DISODIUM kokoii glutamát)

Coco glükozid (INCI: Coco glükozid)

Veronica (INCI: HERBA VERONICAE)

Édesgyökér (INCI: Orvosi ziliz)

Ginkgo levelek (INCI: Ginkgo biloba)

Íriszgyökér (INCI: IRIS germanica)

Roman kamilla (INCI: ANTHEMIS NOBILIS kivonat)

Bojtorjángyökér (INCI: Arctium lappa)

Levendula (INCI: Lavandula angustifolia)

Hárs (INCI: Hársfavirág)

Melissa (INCI: Melissa officinalis)

Korall kalcium (INCI: myrrha kivonat)

Neem kéreg (INCI: MELIA Azadirirachta)

Borsmenta (INCI: MENTHA piperita)

Propolisz kivonat (INCI: PROPOLIS)

Ratanhia root (INCI: Krameria triandra kivonat)

Marigold (INCI: Calendula officinalis)

Rosemary (INCI: Rosmarinus officinalis)

Vadgesztenye (INCI: hippocastanum kivonat)

Red szőlőlevél (INCI: a Vitis vinifera levél kivonat)

Sage (INCI: Salvia officinalis)

Mezei zsurló (INCI: Mezei zsurló kivonat)

Édesgyökér (INCI: Igazi édesgyökér)

Illatok - illóolajok (INCI: aroma)

Krétapor (INCI: Kréta)

Kerámia por (INCI: corallina officinalis)

Pongamia kivonat (INCI: PONGAMOL)

Kősó (INCI: SALES)

Klorofill (INCI: CI 75810)

Citromsav (INCI: citromsav)

Hialuronsav (INCI: a nátrium-hialuronát)

Stevia (INCI: Stevia rebaudiana LEAF / STEM kivonat)

Sárga agyag (INCI: illit)

Szerves etil-alkohol (INCI: ALKOHOL)

Szorbinsav (INCI: szorbinsav)

Kálium-szorbát (INCI: kálium szorbát)

Természetes E-vitamin (INCI: tokoferol)

Xanthan (INCI: XANTÁNGUMI)

 

Magyarországon forgalmazza:
EM Technology Hungary Kft.
Heltai Bank Center
1039 Budapest, Heltai Jenő tér 15.
+36/1-240-7090
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Gyártja:
Multikraft GmbH, Ausztria




  

Készítette: PolarSys | Design: CreatiCity Intézet & FB/CreatiCity Group