7 fontos tudnivaló a bioemsan kozmetikumokról

A természet lelkét megtartani.

A jó bekerül bőrébe.

Úgy gondoljuk, hogy minden terméket a saját összességében kellene szemlélni és értékelni. 

Nem csupán a felületi hatásról van szó, hanem a belső értékekről, valamint arról, ahogyan a dolgok megnyilvánulnak a világban.

 

1. Egyszerűen több szépség és jó közérzet

A bioemsan biotanúsítással rendelkező natúrkozmetikum. Kontrollált biológiai termesztésből, vadvirágokból és egyéb természetes alapanyagú készletekből származó értékes nyersanyagok kerülnek nemesítésre Manjuval, Manju sóval és effektív mikroorganizmusokkal.

2. Egyszerűen több természetes ápolás és egészség

A bőrünk a legnagyobb érzékszervünk, ezért teljes figyelmet kell kapnia. A bioemsan kozmetikumok olyan létfontosságú funkciójában támogatják bőrét, mint az anyagcsere, érzékelés, valamint megvédik a megterhelő külső környezeti hatásoktól.

3. Egyszerűen magasabb életminőség

Aki az évek számában gondolkozik, gyorsan belátja, hogy az élet elsősorban az életörömöt és az élet minőségét jelenti. Mindegy, milyen idősek leszünk, hogyan változunk, az élet egy folyó a személyes érettséghez.

4. Egyszerűen több életöröm

Leegyszerűsítve elmondható, hogy ahol az effektív mikroorganizmusok jelen vannak, megmutatkozó regeneráló hatásuk, tehát az életerőt és az egészséget támogatják, és megakadályozzák a degeneratív, betegségokozó folyamatokat.

5. Egyszerűen tartós

A bioemsan a fair kereskedelmen és a tartósságon alapszik, s állandóan új összetevők után kutat, melyek a jól bevált tudással kombinálva új, értékes termékeket eredményeznek. Az innovatív projektek támogatása ebben a körben különösen a szívügyünk.

6. Egyszerűen élő

A bioemsan egy élő termék, mely halad az idővel, és ideálisan az emberek szükségleteihez igazodik. Olyan szakemberek know-howja áll mögötte, akiknek szenvedélye a természetes szépségünk megőrzése.

7. Egyszerűen sokrétű

A bioemsan természetes kozmetikumok széles skáláját kínálja, mely kellemessé teszi mindennapjait. Eközben minden területre kompakt megoldást kínál. A kevesebb egyszerűen több.

 

Magyarországon forgalmazza:
EM Technology Hungary Kft.
2011 Budakalász, Szentendrei út 1-3.
+36/26 343 740
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Gyártja:
Multikraft GmbH, Ausztria
  

Készítette: PolarSys | Design: CreatiCity Intézet & FB/CreatiCity Group